HOTEL KUBURI

Tipet e Dhomave

Dhome Dopjo me Ballkon

Dhome Treshe me Ballkon

Dhome Dopjo Ekonomike

Dhome Treshe

Apartament me Dy Dhoma

Rezervo direkt dhe kurse

Bëni rezervimin tuaj direkt me hotelin tonë dhe përfitoni nga Garancia jonë e Vlerës së Mirë. Merrni tarifat më të mira për Hotel Kuburi duke rezervuar përmes faqes tonë zyrtare të rezervimit.